Lekker buffetten

Lekker buffetten

Ons buffetrestaurant is de perfecte plek voor een gezellige avond uit met vrienden, familie of zelfs een romantisch diner voor twee. Onze gezellige sfeer en rijke selectie van warme en koude gerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Probeer ons ijsbuffet in de ijsgrot en verfraai uw ijs of toetje met een toef slagroom!

Elke zondag ochtend kunt u bij ons terecht voor een ontspannen brunchbuffet, en doordeweeks hebben we een rijkelijk gevulde lunchbuffet voor een heerlijke pauze. Laat ons u verwennen met onze smakelijke gerechten en gastvrije service. Kom snel langs voor een gezellige avondbuffet of lunchbuffet bij ons buffetrestaurant!

Klik op een tegel voor meer informatie:

Kom naar ons buffetrestaurant voor een geslaagde avondbuffet, om bijvoorbeeld gezellig uit te gaan met zijn tweeën, met familie of vrienden. Want in ons buffetrestaurant vindt u alle `ingrediënten´: van de gezellige sfeer tot en met de warme en koude gerechten van ons buffet. Wat u beslist moet proberen: ons ijsbuffet in de ijsgrot. Garneer uw ijs of toetje eens met slagroom. Loopt het water u al in de mond? Krijgt u zin in een gezellig avondje uit? Kom dan naar ons buffetrestaurant!

Elke zondag ochtend kunt u ontspannen komen brunchen, en doordeweeks is er een rijkelijk gevulde lunchbuffet voor een heerlijke pauze.

Klik op een tegel voor meer informatie:

Wat doen we nog meer

Kom naar ons buffetrestaurant voor een geslaagde avondbuffet, om bijvoorbeeld gezellig uit te gaan met zijn tweeën, met familie of vrienden. Want in ons buffetrestaurant vindt u alle `ingrediënten´: van de gezellige sfeer tot en met de warme en koude gerechten van ons buffet.

Klik op een tegel voor meer informatie:

Praktische informatie

Klik op een tegel om verder te gaan: