GPS-tocht De Rode Loper 


Ontvangst

Uw uitje begint in de Rode Loper. Hier wordt u in een mooi restaurant gastvrij ontvangen met koffie of thee en iets hartigs erbij.

 

GPS Tocht

Uw gezelschap wordt opgedeeld in diverse teams, welke afzonderlijk ons mooie Vledderbos zullen ontdekken. Uw enthousiaste spelleider legt u uit hoe een GPS-ontvanger werkt waarna uw puzzeltocht door het bos kan beginnen! In de GPS-ontvanger staan de coördinaten waar de puzzels verborgen liggen en die u al lopend moet zien te vinden. Op elk van deze punten is een vraag verborgen die u met uw team zo goed mogelijk beantwoordt. Het antwoord stuurt u door middel van uw mobiele telefoon naar de spelleider in De Rode Loper. Van de spelleider ontvangt u een letter. De letters vormen samen een ingrediënt. De oplossing stuurt u naar de spelleider. Welk team gaat er met de eerste plaats vandoor?

 

Duur van de tocht.

De puzzeltocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Drankje
Na afloop komt u samen op de thuisbasis en worden de prestaties van de verschillende teams onder het genot van een drankje beoordeeld. Voor de beste teams hebben wij nog een verrassing!

 

Diner
Ter afsluiting dineert u in De Rode Loper en kunt u nog eens napraten over deze GPS-tocht.

Een ontspannen én competitief groepsuitje!

 

Prijzen
Groepsgrootte

Aantal personen
5 – 15 personen – €15.95 per persoon   ( excl buffet )
15- 30 personen – € 14.95 per persoon ( excl buffet )
30- 60 personen – € 13.95 per persoon ( excl buffet )