Bedrijvenleague

Bedrijvenleague in het kort.

De bedrijvenleague van Bowling De Rode Loper seizoen 2024-2025 is een competitie tussen bowlingteams van bedrijven uit de regio Stadskanaal. De bedrijvenleague bestaat uit 12 speeldagen en zal ongeveer om de twee/drie weken op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond van 19:00 tot ca. 22:15 uur plaatsvinden.

Je kunt meedoen met een vast team, maar er zijn ook bedrijven die het zien als teamuitje voor het personeel. Let wel: Of je nu met een vast team of met gasten komt, tijdens de speelavond mag je niet wisselen qua spelers. Elk team bestaat dan dus uit 4 vaste spelers. Een speelavond bestaat uit drie games en…u maakt elke speelavond kans op leuke prijsjes!

De competitie start in september en eindigt begin juni. In de maand december en tijdens schoolvakanties is er geen competitie.

Aan het eind van het seizoen wordt tijdens een gezellige slotavond van de leagues de kampioen bepaald. Op de finaleavond wordt dan door de geplaatste teams van elke league gestreden om de reusachtige wisselbeker!

In het kort:

  • 12 speelrondes, eens per 2/3 weken.
  • 10 beste rondes tellen mee voor de eindfinale.
  • Start week 37, aanvang 19:00 uur.
  • De kosten voor een speelavond zijn € 26,- per team.
  • Je team bestaat uit 4 spelers, wisselende spelers mag maar niet tijdens de avond zelf.
  • 3 games per avond.

Afhankelijk van het aantal teams zullen wij spelen op de dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

Onze slotavond wordt gespeeld in week 24. Het wordt natuurlijk een feestelijke avond waar onder een genot van een hapje en een drankje nog nagepraat kan worden over het seizoen.

Jullie doen toch ook mee? Geef je team snel op! Laten jullie mij ook even weten wat jullie voorkeursavond is?

0599-621030

Winnaars 2020-2022

Winnaars 2018-2019

Praktische informatie

Klik op een tegel om verder te gaan: